– Sawatdii khrap! Volontärarbeta i Thailand!

Upplev Thailand som volontär! Vi erbjuder flera intressanta volontärresor till Thailand, för dig som vill uppleva mer än bara stränder och shopping. Vi startade IndiGo Travel i Thailand 2012, och är fortfarande delvis baserade här. Vi ger dig gärna tips och rekommendationer om hur du får ut så mycket som möjligt av din volontärresa.

Tack vare vårt nära samarbete med väletablerade och seriösa välgörenhetsorganisationer kan vi erbjuda flera olika intressanta och givande volontärresor till Thailand. Du kan volontärarbeta med barn och ungdomar i på flera olika projekt, lära ut engelska till flyktingbarn från Burma eller volontärjobba med elefanter.

Thailand är redan ett välbekant resmål för många svenskar, men de flesta ser inte det ”riktiga” Thailand. Bortom stränderna, barerna och shoppingcenterna finns massor att upptäcka! Att volontärarbeta i Thailand kommer att ge dig en mycket djupare förståelse för thailändsk kultur och lokala traditioner än du får som turist – och du kommer att få massor tillbaka i form av tacksamhet och leenden!

Gillar du sol och bad passar Hua Hin perfekt. Gillar du berg och vackra vyer? Då kan Chiang Mai vara ett intressant alternativ. Valet är ditt, och vad du än väljer så lovar vi att du kommer att få minnen för livet som volontär i Thailand!

Från november till februari är det ”vinter” i Thailand, och i norr kan det vara riktigt kyligt, särskilt uppe i bergen. De flesta turister tycker att den här perioden är den bästa tiden att resa till Thailand, vilket innebär att det kan vara lite trångt på turistattraktionerna. Men hjälpbehovet är lika stort året runt, och därför rekommenderar vi våra volontärresor till Thailand även under resten av året.

Vill du veta mer om våra volontärresor till Thailand? Fråga oss!


Planerar du att resa runt i Thailand och kanske även något eller några av grannländerna i samband med din volontärresa? Missa inte TACs äventyrsresor som startar och slutar i Bangkok – det går utmärkt att kombinera dem med din volontärresa och vi hjälper dig gärna att hitta datum som passar!