Vår målsättning är att alltid erbjuda volontärresor och äventyrsresor med inslag av volontärarbete till lägsta möjliga pris. Att åka på en volontärresa ska inte vara något som bara är ett fåtal förunnat, utan något som så många som möjligt ska få möjlighet att uppleva. Det är en av grundtankarna med IndiGo. Ibland måste dock även vi höja priserna, när våra lokala samarbetspartners höjer de priser vi betalar till dem för att ta hand om våra volontärer på bästa sätt. Vid årsskiftet måste vi därför höja priserna på vissa av våra volontärresor – men den goda nyheten är att det blir billigare om du bokar nu, även om du åker under 2019!

 

Billiga volontärresor – även under 2019

Alla priser för 2019 är inte fastställda ännu, men vi kommer att erbjuda samma meningsfulla, intressanta och billiga volontärresor som vi gjort sedan starten 2012 även under nästa år. Några resor och projekt vet vi dock att vi måste höja priserna på redan nu. Det gäller några av våra volontärresor och äventyrsresor med volontärarbete i Thailand, där vi haft samma låga priser i flera år.

Vår lokala samarbetspartner på de resorna har fått ökade kostnader, men samtidigt ingår mer i priset. De här resorna kommer att kosta mer från den 1 januari 2019:

  • Äventyra & volontära: Hjälp till i Thailand och Kambodja! Priset på den här resan höjs från 10.900 kr till 14.900 kr. Det är förstås en stor prisökning, men resan har gjorts om och mer ingår nu i priset. Bland annat är nu två flygbiljetter inkluderade – från Bangkok till Chiang Mai i norra Thailand, och från Chiang Mai till Siem Reap i Kambodja. Från och med nu ingår även ett dagspass till det imponerande Angkor-komplexet, och en halvdags guidning där. Standarden på boendet har också höjts, och nu bor man på hotell med luftkonditionering de flesta av nätterna på resan.
  • Äventyra & Volontära: Elefanter och ö-liv i Thailand! Även den här resan höjs från 10.900 kr till 14.900 kr. Prisökningen beror till största delen på att boendet förbättrats, och även här får du bo på hotell med luftkonditionering de flesta nätterna. Flera av hotellen har även pool.
  • Äventyra & Volontära: Elefanter & trekking i norra Thailand! Den här resan kommer också att kosta lite mer nästa år, men den blir bara en höjning med 1000 kr (från 10.900 till 11.900 kr). Den här resan ligger oss extra varmt om hjärtat, eftersom man tillbringar flera dagar med antingen volontärarbete eller trekking i bergen runt Chiang Rai, som är IndiGos hemmaplan i Thailand. Därför har vi förhandlat fram ett specialpris med de som sköter det praktiska på resan, så vi fortfarande kan erbjuda en bra volontärresa till rimligt pris.
  • Volontärresa: Jobba med elefanter i Surin, Thailand! Slutligen måste vi höja priset på det här projektet, av samma anledning. För bokningar som görs under 2019 kommer två veckors volontärvistelse att kosta 10.400 kr, en höjning med 700 kr jämfört med idag.

 

Boka i år så blir din volontärresa billigare

Om du är intresserad av någon av de här resorna är vårt tips att boka innan årsskiftet – då gäller dagens pris även för resor som startar under 2019! Framför allt på de två första resorna finns det mycket pengar att spara, eftersom dagens priser sattes när inget flyg ingick och boendet var enklare och billigare.

På våra övriga volontärresor kommer vi förmodligen bara att behöva göra mindre prisjusteringar – eller inga alls – men om du har bestämt dig för att resa med oss under 2019 rekommenderar vi ändå att boka innan den första januari för säkerhets skull. Det blir garanterad billigast, och du kan i de flesta fall ändra startdatum, antal veckor eller till och med projekt och land senare om dina planer skulle ändras.