Våra volontärresor till Bali är populära. Faktiskt är Bali den destination flest väljer för en volontärresa hos oss, och det är inte svårt att förstås varför. Här kan du kombinera volontärarbete med intressant kultur, och väljer du att bo och jobba i Lovina Beach eller på Nusa Penida har du havet inom gångavstånd. Nu får våra volontärer i Lovina dessutom tillgång till pool på boendet!

Precis som tidigare får våra volontärer bo fem minuter från stranden, men vill du inte bada i saltvatten varje dag finns det även en mysig liten pool på det nya volontärboendet som du får använda utan extra kostnad.

frivillig-arbeid-bali

 

Lovina Beach

Lovina Beach är ett lugnt område på norra Bali, där det inte är lika många turister som i Ubud och på ön Nusa Pendia där våra andra volontärprojekt på Bali finns. Liksom i Ubud kan du delta i en valfri men rekommenderad kulturvecka som inledning på din volontärresa. Den är ett kul sätt att lära sig mer om den lokala kulturen och även ett bra sätt att lära känna de andra nyanlända volontärerna.

volontarresor-bali-lovina

 

Volontärarbete i Lovina

I Lovina kan du volontärarbeta på en förskola eller en grundskola, eller med bygg och renovering. Det finns även möjlighet att vara med på en hälsovecka i Lovina, där du får lära dig grunderna i yoga och meditation.


Vill du veta mer om våra volontärresor till Bali och Lovina? Hör av dig! 🙂