Är du en av många svenskar med rötter i Sydkorea? Eller gillar du K-pop och koreansk kultur? Har du kanske fastnat för den koreanska maten? Eller tycker du bara att Sydkorea är ett spännnade land? Nu kan du uppleva Sydkorea på ett annorlunda och givande sätt — som volontär!

Nu erbjuder IndiGo Travel som första organisation i Skandinavien volontärresor till Sydkorea. Om du vill kan du börja din volontärvistelse med en kulturvecka i Seoul, som vi särskilt rekommenderar om du inte har varit i Sydkorea tidigare. Kulturveckan är valfri.

Vi har tre olika volontärprojekt att välja bland. Du kan jobba i ett soppkök, stötta hemlösa eller hjälpa omhändertagna hundar.

På alla tre projekten följer en lokal samordnare med och tolkar, så att du kan göra så mycket nytta som möjligt. Var beredd på att de flesta i Sydkorea inte pratar så mycket engelska, även om många yngre blir bättre och bättre på det.

Prisnivån i Sydkorea är ungefär som i Sverige, och därför kostar våra volontärresor hit mer per vecka än i andra länder i Asien. Därför tänker vi att mellan en och tre veckor är en bra längd på din volontärrea till Sydkorea, men om du vill stanna längre är det inga problem. Och du behöver inte skaffa visum — det är visumfritt i 90 dagar!

Här hittar du mer information om våra nya volontärresor till Sydkorea.


Vill du vara en av de första skandinaviska volontärerna i Sydkorea? Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar!