– Xin chào! Volontärjobba i Vietnam med oss!

Upplev Vietnam som volontär! Vi erbjuder flera spännande volontärresor till Vietnam och du kan välja mellan att volontärjobba på landsbygden i norra Vietnam eller i Ho Chi Minh City. På alla projekten handlar det lika mycket om givande som om tagande – volontärarbete i Vietnam betyder hårt arbete men massor tillbaka i form av skratt och unika upplevelser!

Som volontär i Vietnam får du uppleva ett land i snabb förändring. De senaste 15 åren har fattigdomen minskat och produktiviteten har ökat, både inom jordbruket och industrin. Infrastrukturen har blivit bättre och lokalbefolkningens engelskakunskaper är betydligt bättre än för 10-15 år sedan, men samtidigt lever många i Vietnam fortfarande i fattigdom och behovet av engagerade volontärer är stort.

Ca 20% av landets befolkning lever i det som klassas som ”djup fattigdom”, och många av dem är barn. Genom volontärarbete i Vietnam kan du bidra till en bättre framtid för dem och deras familjer, och därmed bidra till att det vietnamesiska samhället blir starkare inifrån. Ingen kan hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon, och som volontär i Vietnam kan du dra ett litet strå till stacken som kan betyda mer än man tror för de människor du träffar.

Vietnam är fortfarande ett fattigt land, men det är rikt på häpnadsväckande upplevelser, otroliga historier och intressanta människor med smittsam humor. Det kommer du att skriva under på efter att ha gjort en volontärresa till Vietnam!

Som volontär i Vietnam kan du välja mellan att jobba med barn med funktionshinder och att hjälpa till på ett soppkök för fattiga.

Vill du veta mer om våra volontärresor till Vietnam? Fråga oss!


Är du sugen på att resa runt i Vietnam i samband med din volontärresa? Hos TAC hittar du flera prisvärda och bra äventysresor i Vietnam. Vi hjälper dig gärna att hitta datum som passar!