Sedan i somras är det möjligt att åka på en volontärresa till Maldiverna och jobba på en förskola. Även om volontärarbete kanske inte är det första man tänker på när Maldiverna kommer på tal, är det ett intressant sätt att uppleva den här önationen från insidan. Nu kan du även kombinera volontärresan med att öluffa i Maldiverna!

Från och med nu går det bra att boka en tilläggsvecka med avkoppling och öliv. Du får lära känna fyra av Maldivernas nästan 1.200 öar: Hulhumale (där du även bor under hela veckan och även när du volontärarbetar), huvudstaden Malé, den lilla ön Villingili och en av Maldivernas omtalade resort-öar!

Maldiverna är ett av de dyraste länderna i Asien att turista i. Prisnivån är ungefär som i Sverige, och många har inte råd att vara där en längre tid. Tilläggsveckan med öluffning kostar bara 4.900 kr inklusive mat, boende och alla aktiviteter om du bokar den tillsammans med en volontärresa – ett billigt sätt att uppleva mer av Maldiverna än bara ön Hulhumale där man volontärarbetar. Det går även bra att boka en här veckan i kombination med volontärarbete på till exempel närliggande Sri Lanka, om du vill uppleva två spännande länder.

Vill du uppleva Maldiverna utan att volontärarbeta? Inga problem – det går bra att boka bara en veckas öluffning också. Den kostar då 6.900 kr.