Är du intresserad av en volontärresa i sommar? Vänta inte för länge med att boka — även om vi oftast kan ta emot volontärer med kort varsel händer det att platserna tar slut. Från nästa vecka kan vi tyvärr inte ta emot fler volontärer på sköldpaddsprojektet på ön Nusa Penida utanför Bali under vissa veckor i sommar.

Att platserna tar slut innebärt i praktiken antingen att det inte behövs fler volontärer på ett visst projekt vissa veckor eller att det inte finns fler sängplatser på volontärboendet. För oss är det viktigt att inte ta emot fler volontärer än vad som behövs, för att alla våra volontärer ska kunna göra så mycket nytta som möjligt under sin volontärresa.

 

Fullbokade startdatum 2023

Att volontärarbeta med sköldpaddor på Nusa Penida är ett av våra mest populära projekt, och vi kan inte ta emot fler volontärer på de här startdatumen i sommar:

  • 10 juli
  • 17 juli
  • 24 juli
  • 31 juli
  • 7 augusti

Från den 14 augusti går det här projektet att boka igen.

 

Alternativ

Om du hade tänkt volontära med sköldpaddor i sommar men inte bokat kan du fortfarande göra det på Sri Lanka — där finns det fortfarande volontärplatser kvar hela sommaren. Och om du har ställt in dig på Bali kan vi ta emot nya bokningar på sköldpaddsprojektet även för de fullbokade veckorna fram till 22 juni, dvs på torsdag. Så skynda dig att boka så ordnar vi en plats åt dig!

På våra övriga volontärresor till Bali finns det fortfarande platser kvar varje vecka i sommar i dagsläget, men antalet platser är begränsade och Bali är extra populärt på sommaren.

 


Funderar du på en volontärresa — redan nu i sommar, senare i år eller kanske till och med under 2024? Tveka inte att höra av dig om du vill bolla idéer!  🙂