Vill du kombinera nytta med nöje på din volontärresa? På det här nya projektet får du volontärarbeta med att undervisa barn och ungdomar på förmiddagarna, och på eftermiddagarna får du koppla av och ladda batterierna på en av de många fina stränderna i Hua Hin!

 

Volontärarbeta med barn och ungdomar…

Vår nya volontärresa till Hua Hin i Thailand passar dig som vill ha mycket sol och bad på din volontärresa. Fram till lunch volontärarbetar du med att lära barn och ungdomar engelska på en lokal skola i 2-3 timmar. Du får hjälp av de lokala samordnarna, både med det praktiska och med planeringen av lektionerna.

Barnen kan vara allt från förskolebarn på ca 3 år till tonåringar, och lektionerna anpassas förstås efter åldersgrupperna. Volontärarbetar du med de yngsta barnen är det bara lek som gäller, medan de äldre barnen gärna vill lära sig engelska på ett kul sätt.

Du behöver inte vara orolig for att din engelska inte är perfekt – har du klarat dig igenom engelskundervisningen i gymnasiet räcker det gott och väl. Faktiskt har thailändare ofta lättare att förstå skandinaver som pratar engelska än exempelvis engelsmän och australiensare, som ofta har svårförståeliga dialekter och använder lokala slanguttryck.

 

… och upplev en ny strand varje dag!

Du får lunch på skolan, och därefter bär det av till en av Hua Hins fina stränder. Tanken är att du ska få uppleva en ny strand varje dag i veckan, för att få variation. Transfer till och från stranden ingår, och du kommer hem till volontärboendet i lagom tid för att duscha och koppla av lite innan det är dags att äta middag.

På kvällarna finns det också aktiviteter inplanerade: på tisdagar och torsdagar får du följa med till kvällsmarknaden, och på fredagskvällar åker vi till mysiga Cicada market.

volontararbete-thailand-hua-hin


Vill du veta mer om det här projektet, eller om någon av våra andra volontärresor? Hör av dig! 🤗