Funderar du på att åka på vår äventyrsresa med volontärarbete på Bali? Eller en av våra vanliga volontärresor till den här vänliga ön som till ytan är lika stor som Gotland? Frida från Skien i Norge är en av många som tagit steget från tanke till handling:

– Turen var helt super og jeg vil takke dere som var utrolig hjelpsomme og svarte på alle spørsmål som jeg hadde før avreise. Det beste med tiden på Bali var helt klart å møte mange nye mennesker fra hele verden, i tillegg til å oppleve den balinesiske kulturen. Både gutter og jenter fra hele verden (Europa, Canada, Australia, New Zealand osv..) reiser på denne turen! Jeg forventet ikke at jeg skulle dra fra Bali med så mange nye venner og bekjente.

Alle vil bli kjent med alle og det er overhode ikke et problem å reise på denne turen alene, slik som jeg gjorde. Jeg er veldig glad for at vi bodde i Ubud (selv om dette er 1,5 time fra kysten) da vi fikk oppleve jungel, mye kultur og å bo blandt lokal befolkningen.

eventyrreise-bali

 

Vad tyckte du om resan som helhet?

Reisen var helt fantastisk og jeg kan virkelig ikke beskrive hvor morsomt jeg hadde det! Høydepunktene for turen var garantert holy water temple, Ubud Monkey Forest, batik painting, å være lærer i en uke og hele adventure week var virkelig et eventyr. For ikke å glemme helgene, hvor vi hadde fri, og leide oss inn på hoteller i byer som Kuta, Uluwatu og Seminyak.

äventyrsresor-bali

 

Skulle du rekommendera andra att resa och volontära på Bali genom oss?

– Det anbefaler jeg på det sterkeste! Er du ute å oppleve noe nytt må du dra på denne turen gjennom IndiGo. IndiGo Travel har alltid svart på alle spørsmålene mine på utrolig kort tid. Kundeservicen er kjempegod og jeg har alltid blitt besvart med hyggelige og informerende mailer. De har hjulpet meg med politiattest og visum. Indigo Travel har også veldig rimelig pris i forhold til mange andre reiseselskaper.

 

Hvis du vurderer å reise må du bare gjøre det!

Har du några tips och råd till andra som funderar på att åka på den här resan?
– Hvis du vurderer å reise må du bare gjøre det! Du kommer aldri til å andre. Jeg var i Bali i 3 uker og kunne gjerne blitt der dobbelt så lenge. Det lokale personalet er utrolig hjelpsomme om det skulle oppstå noe under reisen, så dette er ikke noe jeg ville bekymret meg over. Du kommer til å sitte igjen med en opplevelse som du husker for resten av livet!
volontärarbete-bali
Foto: Frida Lindestad Blomquist