Funderar du på en äventyrsresa eller en aktiv resa till Asien men även är intresserad av volontärarbete och att hjälpa lokalbefolkningen under din resa? Då har vi den perfekta lösningen – titta närmare på våra äventyrsresor med volontärarbete! De passar perfekt för dig som resa runt tillsammans med likasinnade och en lokal expert och samtidigt är socialt engagerad och vill jobba som volontär i Asien under din resa.

aktivt-resande-med volontärarbete

 

Resorna är framtagna med miljö och etiskt resande i fokus, och du får möjlighet att kombinera din äventyrsresa med volontärarbete. Det går även utmärkt att förlänga alla våra äventyrsresor med fler volontärveckor än vad som ingår i grundresan.

Som deltagare på en äventyrsresa med volontärarbete kommer du att lära känna landet från insidan. Du får en helt annan förståelse för hur samhället är uppbyggt och fungerar än de som bara turistar på vanligt sätt. Dessutom får du förstås den tillfredställande känslan att göra nytta och hjälpa till på din resa – att ge något tillbaka och inte bara ta av det land du besöker.

Vi erbjuder äventyrsresor med inslag av volontärarbete i Thailand, Kambodja, Kina, Nepal, Indien, Sri Lanka och Bali. Gemensamt för alla är att du får möjlighet att resa runt tillsammans med likasinnade och en lokal guide som förklarar hur saker fungerar, och du kommer att lära dig massor! Vi garanterar många skratt och upplevelser långt utöver det vanliga – och till priser som passar även dig som inte har en tjock plånbok!

På alla våra äventyrsresor går det utmärkt att ta med barn, och de passar lika bra för dig som åker ensam som för kompisgänget eller familjen. Du kommer att få nya vänner och inte bara lära känna de länder du besöker utan även knyta kontakter med andra resenärer och volontärer från många olika länder. De som åker på den här typen av resor är öppna, nyfikna och omtänksamma, och många httar nya vänner för livet – både bland lokalbefolkningen i landet och bland medresenärerna.

Funderar du på vilket land som passar bäst för din äventyrsresa? Vill du kombinera din aktiva resa med någon av våra volontärresor? Kontakta oss så tar vi fram ett förslag utefter dina önskemål!