Äventyrsresor med volontärarbete – få resekompisar på köpet!

Här hittar du våra specialkomponerade äventyrsresor, som passar perfekt för dig som vill kombinera en äventyrsresa i Asien med volontärarbete, och maximera din vistelse i ett spännande land. Planerar du att åka ensam? Vad kul! Över hälften av deltagarna på den här resorna startar som soloresenärer, och det är lätt att hitta nya resekompisar.

Våra äventyrsresor passar dig som vill uppleva så mycket som möjligt av det land du besöker, tillsammans med en lokal guide som är expert på sitt eget land. Resorna är framtagna med miljö och etiskt resande i fokus, och du får möjlighet att kombinera din äventyrsresa med volontärarbete. Det går även utmärkt att förlänga alla våra äventyrsresor med fler volontärveckor än vad som ingår i grundresan.

Som deltagare på en äventyrsresa med volontärarbete kommer du att lära känna landet från insidan. Du får en helt annan förståelse för hur samhället är uppbyggt och fungerar än de som bara turistar på vanligt sätt. Dessutom får du förstås den tillfredsställande känslan att göra nytta och hjälpa till på din resa – att ge något tillbaka och inte bara ta av det land du besöker.

Vi erbjuder äventyrsresor med inslag av volontärarbete i Thailand, Kambodja, Vietnam, Kina, Nepal, Indien, Sri Lanka och Bali. Gemensamt för alla är att du får möjlighet att resa runt tillsammans med likasinnade och en lokal guide som förklarar hur saker fungerar, och du kommer att lära dig massor! Vi garanterar många skratt och upplevelser långt utöver det vanliga!

På alla våra äventyrsresor går det utmärkt att ta med barn, och de passar lika bra för dig som åker ensam som för kompisgänget eller familjen. Du kommer att få nya vänner och inte bara lära känna de länder du besöker utan även knyta kontakter med andra resenärer och volontärer från många olika länder. De som åker på den här typen av resor är öppna, nyfikna och omtänksamma, och många hittar nya vänner för livet – både bland lokalbefolkningen i landet och bland medresenärerna.

Funderar du på vilket land som passar bäst för din äventyrsresa? Vill du kombinera resan med någon av våra volontärresor? Kontakta oss så tar vi fram ett förslag utefter dina önskemål!


Hittar du ingen äventyrsresa som passar här? Vår systerorganisation The Adventure Crowd har över 120 andra äventyrsresor i Asien att välja mellan!