Planerar du att åka på en volontärresa till Asien under 2023? Vad kul! Vi hoppas att du gör verklighet av dina planer!

Mindre kul är att vi måste höja våra priser. Det beror främst på att vår huvudsakliga lokala partner, som sköter det praktiska på de flesta av projekten, höjer de priser vi betalar till dem vid årsskiftet. Det är en generell höjning, som tyvärr gör att vi måste följa efter för att inte gå minus.

Vår målsättning är fortfarande att erbjuda volontärresor som är billigare än hos andra aktörer, och IndiGo drivs fortfarande utan vinstintresse — den lilla vinst vi gör går tillbaka in i verksamheten och till vår fond I Mina Skor, där de helt oavkortat går till familjer som lever med HIV/AIDS och till två olika barnhem i Chiang Rai i norra Thailand.

Men när allt blir dyrare och den svenska kronan är svag påverkar det även våra priser, vare sig vi vill eller inte. Inför 2023 kommer priserna på vissa av våra volontärresor höjas mer och andra mindre, men vi har goda nyheter också:

 

Boka innan årsskiftet så gäller årets priser

Om du bokar din volontärrea senast den 30 december gäller årets priser, även för volontärresor under 2023 och till och med under 2024! Och om dina planer inte är helt klara ännu går det bra att boka ändå — det är inga problem att ändra startdatum eller antal veckor senare, och det kostar inget extra.

Du behöver bara betala anmälningsavgiften på 1 500 kr för att vi ska kunna garantera en plats. Det är ingen extra avgift utan ingår i resans pris, och dras från slutfakturan. Och den behöver du inte betala förrän ungefär en månad innan projektstart, så om kassan är lite skral efter jul behöver inte det vara en hinder för att komma iväg.

 

Vi ser fram emot ett spännande 2023

Så — nog pratat om pengar. Tyvärr är de ett nödvändigt ont. Vårt huvudfokus är förstås fortfarande på givande volontärresor och upplevelser, både för våra volontärer och för alla fantastiska människor du kommer att lära känna under din resa.

Nu när det ut som att covid inte sätter fler käppar i hjulet ser vi fram emot massor av möten som ger minnen för livet. Hör av dig om du vill vara med! ?