Vår volontär Caterine från Vårby har precis kommit tillbaka från Sri Lanka och vi delar gärna med oss av hennes feedback, tips och bilder. Stort tack Catherine! 🙂

catherine-volontär-srilanka1Hej! Nu är jag hemma från en helt fantastisk resa. Trodde inte att jag skulle gilla Sri Lanka så mycket som jag gör. Gillade kombinationen – uppleva och att hjälpa till. Hade först planerat att bara undervisa munkar i 5 veckor, men valde att lägga till några fler projekt. De två första veckorna var jag hos munkarna och besökte barnhemmet för flickor.

catherine-volontär-srilanka2

Två veckor var jag på barnhemmet för bebisar och sista veckan var jag på barnhemmet för handkappade. Nu i efterhand ångrar jag att jag inte stannade ytterligare en vecka till hos de handikappade barnen, att få hjälpa dem som verkligen behöver all kärlek i världen. Varenda en av dem på barnhemmet hade sån positiv energi, så inspirerande. Är så glad att jag fick hjälpa så många och deras varma leende. 

catherine-volontär-srilanka3

Återigen tack så mycket för en upplevelse jag sent kommer att glömma. Är redan sugen på att kolla fler länder att besöka och volontärarbeta. Jag trivdes jättebra med boendet.

Tips!
Packa inte med för mycket saker på din resa! Försök att packa ner kläderna, rulla plaggen för att spara plats i väskan. Om du är osäker på något, ta inte med det! Börja packa i god tid och kom ihåg att det mesta går att köpa på plats!