Emilia från Rydaholm i Småland volontärarbetade på vårt skolprojekt på Bali i 8 veckor, och vi vill gärna dela med oss av hennes intryck och bilder. Hon skrev så här till oss:

Denna resan är bland det bästa jag har gjort! Mina 8 veckor på Bali skulle jag inte byta mot något annat. Det var så fint att få lära känna barnen och få hjälpa dom att lära sig engelska. Både Indigo och Green Lion (dom som har hand om en i Ubud) var båda väldigt hjälpsamma med allt!

Bali är en fantastisk plats, alla människorna är så vänliga och Ubud är verkligen en plats att älska.
Så om ni är intresserade av detta projektet eller något annat på Bali, tveka inte!

Vi tackar för berömmet och är förstås jätteglada varje gång vi får så här positiv feedback från våra volontärer! 🙂

volontärblogg_bali_emilia

Från Emilias blogg:
Nu är jag hemma igen.
Eller jag kom egentligen hem i lördags men har inte riktigt hunnit smälta allt samtidigt som jag har jobbat och försökt vänja mig vid livet här. Trots att det bara är 1 vecka sedan jag lämnade Bali så känns det som om att det var en dröm.
Folk frågar mig: – ”Hur känns det att vara hemma Emilia?” och jag svarar att det känns så himla konstigt men ändå bra.

Jag kommer alltid vara evigt tacksam gentemot mig själv att jag bestämde mig för att åka på detta, för det har gett mig mer än vad jag kan beskriva. Under de 8 veckor som jag var där så blev jag till något så mycket bättre.

Jag hade några mål jag ville klara av under min resa och det känns så bra att jag klarade dom! Jag har växt något så otroligt, fått känna på hur det är att vara självständig, att åka iväg till andra sidan jorden och sätta sig in i en situation man inte är van vid.  Jag har också accepterat mig själv mer och är numera en bättre kompis med mig själv, självförtroendet har fått sig en höjd och jag känner mig mycket säkrare på min engelska.

 
Men framförallt så var det personerna jag lärde känna som gjorde min resa så magisk som den blev!
Att spendera dagar och äventyr med dessa, att hitta rätt personer som får en att må så himla bra, som gör en kompiskär. Det har jag fått uppleva och jag är evigt tacksam för det. Att jag nu har fått vänner för livet runt om i världen som jag uppskattar något så enormt, jag är så glad att det var just dom personerna som kom in i mitt liv och som jag fick dela denna upplevelsen med.
 
Bali, du kommer alltid att betyda något extra för mig!