Planerar du en volontärresa? Vad kul! Om du vill passa på att se mer av landet du jobbar i har vi äventyrsresor i flera länder här på IndiGo – men hos vår systerorganisation TAC finns mycket mer att välja mellan!

TAC – eller The Adventure Crowd – har äventyrsresor i de flesta av de länder i Asien där IndiGo har volontärresor, och det brukar gå att hitta datum som passar för en kombinationsresa. Eftersom hämtning på flygplatsen ingår på alla volontärresor brukar vi rekommendera att börja med en volontärresa och hoppa på äventyrsresan efter den – men det är flexibelt.

På TAC har vi nu utökat utbudet på resor i Asien speciellt för dig som är mellan 18 och 29! Gemensamt för alla är att man åker i en internationell grupp, och fokus ligger på kultur, att uppleva mycket och förstås att ha kul.

Om du är över 29 har vi över hundra andra resor att välja mellan, med samma koncept. Och du måste förstås inte boka en volontärresa med IndiGo för att få åka på en äventyrsresa med TAC eller tvärtom – men möjligheten finns.

Om du bara är sugen på en äventyrsresa har vi fler länder att välja mellan på TAC. Förutom alla länder vi förmedlar resor till på IndiGo kan du även åka till Borneo, Japan, Mongoliet, Sydkorea, Tibet och Bhutan!

Eller kanske kombinera en volontärresa i ett land med en äventyrsresa i ett annat? Vi har massor av möjligheter!

Låter det kul? Hör gärna av dig, så hjälper vi dig att sy ihop en fantastisk resa! 👍