Då var det dags för ett nytt år igen, och vi på IndiGo vill önska alla våra tidigare och kommande volontärer ett riktigt Gott Nytt År!

Inför 2024 blir det inga stora förändringar, utan vi fortsätter att hjälpa våra volontärer att hitta givande och intressanta projekt — som både ger intressanta upplevelser för dig som åker på en volontärresa och som har positiv inverkan på de lokala samhällen och projekt du aktivt bidrar till att stötta.

Det här är det tolfte året för oss. Precis som alltid driver vi IndiGo utan vinstsyfte, och merparten av volontäravgifterna går direkt till våra lokala samarbetspartners i respektive land. Covid gjorde att många länder i Asien brottas med ännu större ekonomiska problem än tidigare, och fattigdomen är tyvärr minst lika utbredd som för några år sedan. Som volontär gör du inte bara en direkt och praktisk insats på plats, utan bidrar även till att stötta den lokala ekonomin.

Som en extra bonus bidrar även alla volontärer till att barn och ungdomar från fattiga förhållanden i norra Thailand får både ekonomisk hjälp och uppmuntran. Vi fortsätter att sponsra skolgång och annat för våra fadderbarn, som kommer från familjer där en eller båda föräldrarna lever med HIV/AIDS. Resten av vårt lilla ekonomiska överskott går till två barnhem, och eftersom vi finns på plats i norra Thailand kan vi garantera och säkerställa att varje krona används på bästa sätt.

Gott Nytt År, och Tack för att ni hjälper oss att hjälpa!