Alla våra volontärer gör ett fantastiskt jobb och alla hjälper till efter bästa förmåga. Men Sebastian och Alexander har verkligen tagit volontärandet till en ny nivå! De är inte bara med i den tunga uppröjningen efter jordbävningen i Nepal och jobbar hårdare än vi sett någon annan göra på något av våra projekt – de har dessutom en insamling för att kunna hjälpa till ännu mer!

De har redan fått in ca 60.000 kr från Sverige, som går direkt till jordbävningsoffren i Nepal – helt oavkortat och där de verkligen behövs mest. De uppdaterar sitt arbete på Facebook varje dag och har redan hunnit dela ut massor av mat, presenningar och annat nödvändigt. Vill du hjälpa jordbävningsoffren men inte har möjlighet att vara på plats själv? Vill du vara säker på att 100% av dina pengar verkligen kommer fram till de som behöver dem och inte till administration i Sverige eller i fickorna på tjänstemän i Nepal? Klicka här så får du all information du behöver!

Vi vill även passa på att be om mer hjälp på det här projektet – vi förväntar oss självklart inte att alla ska kunna göra samma fantastiska insats som de här killarna, men det behövs fler volontärer här i sommar som hjälper till med röjning, återuppbyggnad och även med sådant som är mindre fysiskt krävande som exempelvis att ta hand om utsatta barn efter katastrofen. Läs mer här!

volontärer-jordbävning-nepal