Skilpaddeprosjektet vårt på Nusa Penida utenfor Bali er et av de mest populære alternativene for foreldre som ønsker å gjøre en frivillighetsreise med barna sine. Pernilla fra Malmø tok med seg datteren Ellen på en tur til Bali og skilpaddeprosjektet: – Vi hadde en fantastisk tur og lengter etter å reise igjen!

Hva synes du var det beste med skilpaddeprosjektet?

– Att få resa med min dotter till en så fantastisk plats och få ta hand om sköldpaddorna som kändes väldigt viktigt. Att resa och faktiskt uppleva en ny kultur, den ödmjukheten som det ger, det vill jag förmedla till min dotter, och denna resa var perfekt för det. Ledarna var väldigt bra, och var uppmärksamma på att de barn som reser till deras projekt behöver lite extra uppmärksamhet. Det kändes viktigt och tryggt för mig eftersom jag reste ensam.

familj-volontarresa-med-barn

Pernilla og Ellen valgte å delta i kulturuken i Ubud før frivilligheten på Nusa Penida begynte, noe de fleste velger å gjøre. Vi anbefaler vanligvis å starte frivillighetsreisen med kulturuken, spesielt hvis du ikke har vært i landet før. Det gir en god introduksjon til den lokale kulturen, og det er også en fin måte å bli kjent med de andre nyankomne frivillige.

volontarresa-med-barn

Hva syntes du om kulturuken?

– Fantastisk! Vi fick uppleva så mycket! Och igen, ledarna var fantastiska.

 

“Fra begynnelse til slutt føltes det bra”

– Vi tar med oss fantastiska minnen från vår resa. Från början till slut kändes det bra. Och det kändes som ett viktigt projekt, att ta hand om sköldpaddorna och att även arbeta med miljöfrågor. Ett bra sätt att visa barn vad man konkret kan göra åt det som händer med planeten just nu.

volontararbete-familj-djur

Vil du anbefale andre å dra på denne turen gjennom oss?

– Ja det skulle jag definitivt göra. Kändes tryggt.

Har du noen tips og råd til andre som tenker å dra på denne turen?

– Bara gör det! Ung som gammal. 😀

familj-volontarresa

Vi tackar Pernilla och Ellen för förtroendet, och för deras insatser som volontärer på Bali!

Foto: Pernilla Olsson Kaplan


Har du også barn og lurer på å gjøre en reise med frivillig arbeid sammen? Ta gjerne kontakt med oss så gir vi tips!