Vi er stolte av alle våre frivillige – alle gjør en fantastisk jobb og sprer glede i mange land. I dag vil vi sette fokus på Georges, 28, fra Norrköping.

Han jobbet frivillig i Lovina Beach på Bali i oktober, og likte ideen om frivillighetsreiser så mye at han bestemte seg for å melde seg på till en til så snart han kom hjem til Sverige!

– “Hela projektet i Lovina var väldigt kul, ganska energikrävande men på ett roligt sätt. Man arbetade på morgonen samt lite på dagen men man kunde ändå utforska stället utan några problem. Jag skulle absolut rekommendera att åka på volontärresa genom IndiGo Travel, jag säger: bered er på en upplevelse.”
– “Information stämde helt korrekt, bra guide genom hela resan. Tummen upp. Det enda tips jag kan ge är att komma till platsen med ett gott humör, för alla andra gör det! Ha kul!”

georges-volontarresa-lovina

Reise nummer to for Georges ble vår eventyrtur med frivillig arbeid i Thailand og Kambodsja.

– “Med den här resan fick jag först och främst komma nära elefanter i Surin, vilket är en upplevelse inte många människor får vara med om. Till en början var jag lite rädd och försiktig men både elefanterna och ägarna till dem visade mig klart och tydligt att det inte finns något att vara rädd om. Tiden med de vackra djuren var den bästa upplevelsen för mig någonsin. Jag fick lära mig om elefanter, hur intelligenta de är samt hur vänliga och lekfulla de egentligen är. Wow, tack för att jag fick chansen att uppleva detta!”

 

– “Sedan fick jag arbeta i en skola för fattiga barn i Kambodja, New Hope School, vilket var fantastiskt. Jag fick lära mig att barnen inte får alls mycket kärlek hemma för att föräldrarna jobbar så mycket. Man märkte tydligt hur kärleksfulla barnen var, vilket gjorde arbetet mycket roligare, det var som att man längtade till att få jobba med dem.

 

frivillig-arbeid-thailand-kambodsja

 

Denne turen starter i Bangkok og slutter i Siem Reap i Kambodsja. Tempoet er noen ganger høyt.

 

– “Ett minus med den här trippen var att det var så mycket resande från ställe till ställe. Man blev väldigt trött. Men så är det väl när man ska arbeta i två länder på ett och samma projekt.”

 

– “I helhet kan den här resan vara svårslagen till framtida resor. Jag är extremt glad att jag gjorde detta, ibland får man inte många chanser att vara med om något magiskt, om chansen kommer så ta den!”

 

– Tack IndiGo Travel! 🙂

 

Takk George, sier vi på Indigo – og håper at dine reiser vil inspirere flere til å ta steget til å oppleve noe magisk. 😀