För dig som har bokat eller funderar på en av våra volontärresor till Bali har vi två nyheter: Vi kommer snart att byta boende för volontärerna i Ubud, och sköldpaddsprojektet utanför Bali är fullbokat vissa veckor i sommar.

 

Nytt boende för volontärresor på Bali

Från den första veckan i juli flyttar volontärboendet i Ubud från Penastanan till området Pejeng, 15 minuter med bil från centrala Ubud. Där kommer våra volontärer att bo i två olika hus. Detta gäller alla som ska volontärarbeta i Ubud, och även den första veckan för de som ska volontära på sköldpaddsprojektet på Nusa Penida. Till en början kommer de som deltar i hälsoveckan i Ubud att bo kvar i det gamla huset i Penastanan.

Volontärprojekten kommer inte att påverkas av flytten, utan alla projekt finns kvar och fungerar på samma sätt som nu. Den enda skillnaden blir att man bor i en lugnare miljö, och lite längre från centrala Ubud, men det kommer att ordnas transport två gånger i veckan för de som vill in till stan på ledig tid.

 

Sköldpaddsprojektet utanför Bali fullbokat

Om du vill volontärarbeta med sköldpaddor på Nusa Penida i sommar måste du skynda dig att boka. Projektet är redan fullbokat från den 31 juli till 12 augusti, och det börjar även bli fullbokat i juli. Sista dag att boka sköldpaddsprojektet i juli är den 16 juni – sedan kan vi tyvärr inte ta emot fler bokningar.

Vill du veta mer om volontärresor till Bali? Du är alltid välkommen att kontakta oss!