Planerar du en volontärresa under nästa år? Det går utmärkt att boka den hos oss redan nu. Då garanterar vi samma pris som för 2017, även om vi måste höja priserna inför 2018.

Vår målsättning är att erbjuda Skandinaviens bästa och mest prisvärda volontärresor till Asien, och vi höjer bara volontäravgifterna när våra lokala samarbetspartners höjer de priser vi måste betala till dem. Det gör de nästan alltid vid årsskiften, men för de bokningar vi har fått in fram till dess gäller samma pris som för 2017 – och då tar vi naturligtvis inte mer betalt av våra volontärer heller.

Vi vet inte hur priserna för volontärresor 2018 kommer att se ut ännu, men om du har dina resplaner klara går det utmärkt att boka redan nu. Då har du även större chans att hitta flygbiljetter till bra pris – de billigaste flygbiljetterna brukar sälja slut först, och flygen blir dyrare ju längre man väntar.

Är du osäker på exakt när du vill åka, eller hur många veckor du vill volontärarbeta? Inga problem. Om du behöver ändra startdatum eller längden på din volontärresa går det utmärkt att göra det. Vi tar inte ut några avgifter om du behöver flytta datum eller ändra antal veckor. Oftast går det till och med bra att byta till ett annat projekt i samma land utan att det kostar något extra – och ibland till och med att byta till ett projekt i ett annat land.

Vi är så flexibla vi kan vara, och tar inte ut några serviceavgifter om dina planer ändras längs vägen. För oss är det viktigaste att du blir nöjd med din placering och känner att du har hittat rätt. Om du skulle bli tvungen att ställa in din volontärresa helt tar vi inte ut någon avbokningsavgift, utan det enda du då behöver betala är den anmälningsavgift på 1500 kr du betalar inom en vecka från att anmält dig till en av våra volontärresor. Den använder vi för att säkra en plats till dig, och den kan vi därför inte betala tillbaka om du bokar av.

Funderar du på en volontärresa under 2018, men inte riktigt bestämt dig för vart du vill åka eller vad du vill volontärarbeta med? Hör gärna av dig, så kommer vi med rekommendationer och förslag baserade på vad du är intresserad av och vad du vill uppnå med din volontärresa!