Åk som volontär på ett internationellt sommarläger i Kina i sommar och kombinera nytta med nöje till ett oslagbart pris! Allt det här ingår: Mat, boende med luftkonditionering, hämtning på flygplatsen, hjälp med förberedelserna innan avresa, lokal samordnare på plats, work shops om kulturella skillnader och likheter, utflykter och ett intyg som stärker ditt CV. Det enda vi kräver av dig är att du har fyllt 17, att du är öppen för nya kulturer, och har möjlighet att vara i Zhanjiang i södra Kina mellan 14 juli och 7 augusti.

Priset? 2.500 kr för 24 dagar i Kina!

Hur kan det vara så billigt?

Att det kostar en hundralapp per dygn beror på att vi har skickat många volontärer från Sverige och Norge till vår samarbetspartner i Kina de senaste åren, och det här sommarlägret är deras sätt att tacka oss och samtidigt ge lokala barn och ungdomar möjlighet att lära känna andra kulturer och förbättra sin engelska.

Som internationell deltagare på sommarlägret får du både volontärarbeta och delta i alla de aktiviteter som anordnas för deltagarna. Det är med andra ord ett givande och tagande, och du förväntas vara ett bra föredöme för de lokala barnen och ungdomarna. Samtidigt är det en fantastisk chans för dig till personlig utveckling och vi kan inte tänka oss ett bättre sätt att spendera några veckor i sommar.

Läs mer här!