Varför ska du boka din volontärresa till Asien med oss?

Om du funderar på att volontärarbeta eller göra en äventyrsresa med volontärarbete i Asien finns det två huvudanledningar att välja oss: närhet och pris. Vi sitter inte på ett kontor i Sverige och säljer volontärresor till länder vi aldrig ens besökt – vi finns på plats i Asien och är experter på volontärarbete i vårt närområde.

Det nära samarbetet med våra lokala samarbetspartners i Asien gör att vi kan erbjuda de bästa volontärresorna och äventyrsresorna till oslagbara priser. Vi har inga dyra lokaler i Sverige och inga höga svenska löner att betala ut. IndiGo är en icke-vinstdrivande organisation. Den lilla ekonomiska vinst vi gör går tillbaka in i verksamheten, mestadels till att hitta och kvalitetssäkra nya projekt på plats i Asien. Vi som jobbar med att hjälpa dig har heltidjobb med annat och sköter IndiGo på vår fritid – men vi har flexibla jobb och sätter alltid våra volontärer främst. Du får alltid snabb återkoppling, 365 dagar om året!

IndiGo Travel är baserat i Bangkok, Thailand och följer lokala skatteregler och föreskrifter. Detta gör att vi kan hålla mycket lägre priser än säljare av volontärresor och äventyrsresor i Sverige, men det är den enda skillnaden du kommer att märka. Du får exakt samma volontärresa av oss som hos andra som förmedlar volontärresor, men till ett pris som tål att jämföras. Gör gärna det!

Det betyder att en mycket högre procent av det du betalar går direkt till välgörenhetsprojekten – till dem som behöver dem mest – och inte till mellanhänder i Sverige. Merparten av dina pengar stannar i det land du volontärarbetar, och hjälper till att bygga upp samhället från grunden.

Vi som grundat och driver IndiGo Travel – Lennie och Emanuel – har många års erfarenhet från volontärarbete och äventyrsresande i Asien. Vi har båda dessutom studerat Hotell- och Turism Management på Thailands ledande internationella universitet i fyra år. Vi bor mestadels i Bangkok, och vi vet vad som är viktigt för dig som volontär i Asien och hur du får ut så mycket som möjligt av din tid i här. Fråga oss gärna!Lennie har jobbat med service, hotellstyrning, utbildning och volontärresor i många år. Han bor i Bangkok sedan 2009 med sambo och fem hundar, och har rest runt i över 30 länder.Emanuel har jobbat med volontärresor i Sverige och Thailand sedan 2006. Han gillar att upptäcka nya kulturer. Just nu är han i Sverige och jobbar bland annat med att hjälpa flyktingar från Syrien.

Ingen kan hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon.

Vi på IndiGo hjälper dig att hjälpa!

Fundersam? Fråga oss!