Från och med nu går det att boka volontärresor till Maldiverna genom IndiGo! Som första organisation i Skandinavien gör vi det nu möjligt att volontärarbeta i Maldiverna, och att kombinera ditt volontärarbete med att lära känna den intressanta kulturen i den här sagolikt vackra önationen söder om Indien och Sri Lanka.

Volontärresor är kanske inte det första man tänker på när någon nämner Maldiverna. De flesta tänker nog på turism och kritvita sandstränder med lyxhotell eller privata bungalows. Men faktum är att en högre procent av lokalbefolkningen lever under fattigdomsstrecket i Maldiverna än exempelvis i grannlandet Sri Lanka, och det finns ett stort behov av volontärer även här.

En volontärresa är även ett utmärkt sätt att lära känna den lokala kulturen i ett land. Vi garanterar att du kommer att lära dig mer som volontär i Maldiverna än om du ligger på en hotellstrand och beställer paraplydrinkar i två veckor.

Billigare blir det också. Maldiverna är ett dyrt land att vistas i, och även om projektet här kostar mer än de flesta av våra andra volontärresor av naturliga skäl (vi har högre kostnader för boende, mat och lokal personal) är det betydligt billigare än att bo på en all-inclusive-resort.

Vill du veta mer om vårt nya volontärprojekt i Maldiverna? Läs mer här, och hör av dig om du har några frågor eller funderingar! 🙂