Vi på IndiGo är inte som andra som förmedlar volontärresor. Vi sitter inte på ett kontor i Sverige från 9 till 17, väntar på att dagen ska gå och släpper jobbet när det är dags att åka hem. Vi har kontoret på fickan, dygnet runt, samtidigt som vill själva volontärarbetar eller gör annat – vare sig vi är i Thailand eller i Sverige.

Du har kanske sett att Lennie på IndiGo bor i Thailand? Närmare bestämt i Chiang Rai, längst upp i norr – nära gränsen till både Burma och Laos. Att han hamnade just där är ingen slump. Efter nästan åtta år av universitetsstudier och kontorsjobb i Bangkok var det dags att släppa sargen och flytta dit han trivs allra bäst. Vid sidan om bland annat IndiGo och TAC gör han nu vad han kan för att göra livet lite roligare för våra fadderbarn och för barnen på två barnhem i Chiang Rai. Nu behöver vi hjälp – så vi har satt ihop ett nytt projekt där vi nu välkomnar volontärer att jobba på barnhem i Thailands bästa stad!

 

Jobba på barnhem i Thailand

På det här projektet får du räkna med att det inte dräller av volontärer. Vi gör vad vi kan med små resurser, men om du vill ha massor av andra västerlänningar omkring dig är det här inte rätt volontärresa för dig. Om du däremot vill uppleva vardagslivet i en mysig stad bland bergen i norra Thailand och hjälpa extra utsatta barn från samhällets minst respekterade folkgrupper, kan det här vara en fullträff. Dessutom bor du extra bra här – vi ordnar ett privat hotellrum med luftkonditionering och tillgång till pool, så du kan sova gott på nätterna och njuta av den thailändska solen när du inte jobbar.

Vill du se mer av av Chiang Rai än bara hotellet och barnhemmet? Det ordnar vi! På den här volontärresan finns inga fasta utflykter som man ”måste” åka på, utan du får själv komma med förslag på vart du vill åka när du är ledig. Vi kan ordna det mesta, och så länge det är inom rimliga gränser ingår det i volontäravgiften. Vi vill ju att du ska trivas lika bra som vi gör i Chiang Rai!

Det här är en volontärresa där det passar extra bra att åka tillsammans med någon. Fyra händer som hjälper till är bättre än två, och om ni delar rum sparar vi kostnader – så person två betalar bara halva priset! Vi välkomnar även gärna familjer.

Du får hjälp av både en svensk samordnare (gissa vem!) och en thailändsk på det här projektet, och vi hoppas att du kommer att känna dig som hemma.

Hör av dig om du vill veta mer!

CHIANG RAI karta