Vill du ha en kortare resa som innehåller både volontärarbete och äventyrsresande? Då kan våra specialresor med beteckningen ”Äventyra & volontära” passa perfekt för dig! Vår Äventyra & volontära-resa i Thailand och Kambodja har blivit så populär att vi nu även erbjuder två liknande alternativ i Thailand!

Båda de nya resorna är två veckor långa, men den ena går att förlänga med 8 dagars strand- och ö-liv i södra Thailand om du vill. De här resorna har vi precis lagt till:

Äventyra & volontära: Elefanter och ö-liv i Thailand!

Den här kombinerade volontär- och äventyrsresan startar i Chiang Mai i norra Thailand, där du får volontärarbeta med elefanter på Elephant Jungle Sanctuary. Därefter flyger vi till Koh Samui i sydvästra Thailand, där du kan välja mellan att antingen volontärjobba på vårt skolprojekt i fyra dagar eller att äventyra. Därefter avslutas resa för alla med några härliga dagar på ön Koh Tao, innan vi åker till Bangkok där resan avslutas.

chiangrai

 

Äventyra & volontära: Elefanter & trekking i norra Thailand!

Det här är en resa som vi rekommenderar lite extra mycket. Norra Thailand är fantastiskt vackert, och ett av de ställen i världen där vi trivs allra bäst. Lennie på IndiGo trivs så bra här att han valt att bo här permanent sedan årsskiftet – närmare bestämt i Chiang Rai, längst upp i norr, nära gränsen till Burma och Laos. Bilden ovan är från bergen i Chiang Rai.

Den här resan startar i Bangkok, och vi åker sedan till historiskt intressanta Ayutthaya där du får cykla bland de anrika tempelruinerna från storhetstiden. Därifrån väntar en lång resa upp till just Chiang Rai, där du får bo hos en familj i en hilltribe-by i bergen på landsbygden och dela deras vardag. Här får du välja om du vill gå på trekking i bergen eller stanna i byn och volontärarbeta med bygg och renovering eller engelskundervisning.

Därefter väntar Chiang Mai, och vi tycker elefantprojektet där är så bra att vi tar dig med dit även på den här resan. Resan avslutas i Bangkok – om du inte vill ha lite sol och bad också? Då går det att förlänga den med 8 dagar, där vi bor i flytande bungalows i Khao Sok Nationalpark en natt och sedan åker vidare till ön Koh Phangan. Där väntar strand snorkling, båtliv och boende på resort med pool i fyra dagar, innan vi vänder uppåt mot Bangkok igen.

Alla tre resorna går utmärkt att boka separat, eller kombinera med ytterligare volontärarbete i Thailand eller Kambodja för dig som vill. Hör av dig om det låter intressant, så berättar vi mer!