Är du sugen på att kombinera volontärarbete med att resa runt? Vi har två resor i Thailand och en i Thailand och Kambodja där du kan göra just det! Det är många ställen att hålla reda på, så här kommer en snabbguide till de tre resorna:

 

Resa 1: Äventyra & volontära: Elefanter & trekking i norra Thailand!

Längd: 14 dagar, med möjlig förlängning på 8 dagar i södra Thailand

Startar i: Bangkok

Slutar i: Bangkok

Resrutt: Bangkok – Ayutthaya – Chiang Rai – Chiang Mai – Bangkok ( – Khao Sok Nationalpark – Koh Pha-ngan – Bangkok)

Resan i korthet: Starta på Khao San Road i Bangkok, cykla bland tempelruinerna i gamla huvudstaden Ayutthaya, upplev Chiang Rai längst upp norr och välj mellan att gå på trekking eller att volontärarbeta där, åk vidare till Chiang Mai och volontära med elefanter där, innan resan avslutas i Bangkok. Möjlig förlängning: Åk söderut till nationalparken Khao Sok och bo i flytande bungalow där, och snorkla och stranda på ön Koh Pha-ngan. Transport tillbaka till Bangkok ingår.

Startdatum: Flera gånger i månaden, men det blir ofta fullbokad. Det finns avgångar för dig som är 18 till 50, och speciella avgångar för dig som är 50+, men alla är välkomna på båda avgångarna.

Pris: 10.900 kr. Valfri förlängning: 5.200 kr.

 

Resa 2: Äventyra & volontära: Elefanter och ö-liv i Thailand!

Längd: 14 dagar

Startar i: Chiang Mai i norra Thailand

Slutar i: Bangkok

Resrutt: Chiang Mai – Surat Thani/Koh Samui (flyg ingår i priset) – Koh Tao – Bangkok

Resan i korthet: Resan startar i Chiang Mai i norra Thailand, där du får prova på att volontära med elefanter innan vi flyger till Surat Thani i södern för vidare transport med buss och båt till Koh Samui. Där kan du välja mellan att volontärarbeta på en lokal skola eller att äventyra. Avsluta med snorkling och strand på grannön Koh Tao innan vi åker upp till Bangkok igen.

Startdatum: Flera gånger i månaden, men det blir ofta fullbokad.

Pris: 10.900 kr.

 

Resa 3: Äventyra & volontära: Hjälp till i Thailand och Kambodja!

Längd: 14 dagar

Startar i: Bangkok

Slutar i: Siem Reap (Kambodja)

Resrutt: Bangkok – Surin – Siem Reap (Angkor Wat)

Resan i korthet: Starta på Khao San Road i Bangkok, volontärarbeta med elefanter i Surin, åk över gränsen till Kambodja och besök fascinerande tempelstaden Angkor Wat, innan resan avslutas med mer volontärarbete i siem Reap – antingen med att lära ut engelska eller med vattenrening.

Startdatum: Flera gånger i månaden, men det blir ofta fullbokad. Det finns avgångar för dig som är 18 till 50, och speciella avgångar för dig som är 50+, men alla är välkomna på båda avgångarna.

Pris: 10.900 kr.

 

Vill du veta mer? Klicka på rubrikerna för att komma till respektive resa! 🙂

angkor-wat